Любима на семейството.
Нужни са ни:
Пресни манатарки.
Малка глава лук
Морков
Картофи
Чесън
Прясно мляко
Брашно
Сол
Черен пипер
Магданоз
Масло - 30тина грама
Нарязвам манатарките на кубчета.
Запържвам ги в малко олио до златисто, изваждам гъбите и в същото олио слагам нарязана много на ситно малка глава лук, настърган морков, 1 голям картоф нарязан на кубчета, 1 голяма скилидка чесън, сол, черен пипер, наливам вода. След 30тина мин като се свари картофа добавям манатарките и 200 мл прясно мляко с 1 с.л брашно.
След още 10тина мин свалям от котлона, добавям бучка масло и магданоз.
Това е. Много вкусно, просто и лесно.
Запържвам ги в малко олио до златисто, изваждам гъбите и в същото олио слагам нарязана много на ситно малка глава лук, настърган морков, 1 голям картоф нарязан на кубчета, 1 голяма скилидка чесън, сол, черен пипер, наливам вода. След 30тина мин като се свари картофа добавям манатарките и 200 мл прясно мляко с 1 с.л брашно.
След още 10тина мин свалям от котлона, добавям бучка масло и магданоз.
Това е. Много вкусно, просто и лесно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар